Se Formel 1 live

Hvem liker ikke raske biler og mange mennesker på ett og samme sted. Formel 1-stevner rundt omkring i verden er utrolig kult å få med seg, spesielt om du er interessert i bilsport. Disse stevnene lokker til seg masse mennesker, og er en av de store arrangementene som er en nødvendighet å oppleve.Destinasjonene du kan dra til varierer fra Bahrain, Monaco, Kina, Abu Dhabi, Budapest og Singapore. Her er noen av de største Formel 1-stevnene i verden. Du kan reise på en weekend-tur til Abu Dhabi, som ligger i de Arabiske Emirater. På disse stevnene kan du kose deg med familie og venner.

Destinasjoner

Det finnes utallige destinasjoner å dra til. En romantisk weekend i Monaco, samtidig som du er ser på billøp er et utrolig bra tips. Videre så kan du dra til det litt mer ukjente Bahrain, som på mange måter er likt Dubai. Disse destinasjonene blir mer og mer kjent for oss europeere.Det er utrolig mange spennende Formel 1 reiser til Europa også. Destinasjonene er varme og deilige, og du kan kombinere sol og bad med Formel 1. Hvorfor ikke kombinere en badeferie i Barcelona med et billøp på Circuit De Catalunya? Barcelona har jo ikke bare badestrender, men også et yrende uteliv og fantastiske mennesker.

Formel 1 i Europa

Destinasjonene i Europa varierer fra Budapest i Ungarn til Karlsruhe i Tyskland. Dette er koselige byer i Europas indre. I disse byene kan du kombinere storbyferie med et billøp på Hungaroring og Hockenheimring. Det kan også nevnes andre destinasjoner som for eksempel Formel 1 Belgium, som også er et mekka for øl-elskere.Den siste og mest kjente destinasjonen i Europa er Monza i Italia. Her kan du oppleve Milanos yrende uteliv og kaféliv samtidig som du har tilgang til dette kjente billøpet. Autodromo Nazionale di Monza er vertskap for dette billøpet i Italia. Å dra på en sånn tur blir ofte bare med drømmen for svært mange.